Γεώργιος Δικαίος Ο.Ε.

69 Χρόνια Δημιουργικής Αριστείας

Η Ιστορία μας

1955: Ξεκινά η Ιστορία

Η ιστορία μας αρχίζει το 1955 με τον αείμνηστο Γεώργιο Δίκαιο. Οραματιστής και ταλαντούχος, ο Γεώργιος ξεκίνησε την επιχείρηση με μια απλή αναγλυφοτυπική μηχανή 2 χρωμάτων. Με μεράκι και αφοσίωση, δημιουργούσε όλα τα γραφικά με το χέρι και σινική μελάνη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις στην τοπική μας κοινότητα.

1969: Η Εποχή της Offset

Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, το 1969 υιοθετήσαμε την τεχνολογία offset. Αυτό άνοιξε τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε όχι μόνο ετικέτες, αλλά και έγχρωμα φυλλάδια, αφίσες, προγράμματα, flyers και πολλά άλλα.

Εκτοξεύοντας τις Δυνατότητες

Συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην παραγωγή και διαμόρφωση κουτιών, καλύπτοντας τις ανάγκες για συσκευασίες ζαχαροπλαστείων, παστελιών, ποτών και άλλων προϊόντων. Παράλληλα, ενισχύσαμε το οπλοστάσιό μας με μηχανήματα χρυσοτυπίας και άλλα εργαλεία για άψογο φινίρισμα.

2015: Μια Νέα Σελίδα

Πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, εγκαταστήσαμε το 2015 ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα εκτύπωσης FLEXO UV σε ρολά. Η νέα μας δυναμική μας επιτρέπει να τυπώνουμε σε μεγάλη ποικιλία υλικών και να προσφέρουμε πλήθος επιλογών τελικού φινιρίσματος, όπως θερμοτυπία, γκοφρέ και πλαστικοποίηση.

Αφοσίωση στην Τοπική Κοινότητα

Από την ίδρυσή μας, δεσμευόμαστε στην παραγωγή αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική μας κοινότητα. Παράλληλα, η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη, η υψηλή ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της φιλοσοφίας μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας, βασισμένων στην αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

69 Χρόνια και Συνέχεια

Σήμερα, 69 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις, υπηρεσίες και λύσεις, εξελίσσοντας συνεχώς τις δυνατότητές μας και ανταποκρινόμενοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Η ιστορία μας αποτελεί μαρτυρία της αφοσίωσης, της καινοτομίας και της δέσμευσής μας στην αριστεία.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της.

Γεώργιος Δικαίος Ο.Ε.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί με τους πελάτες μας.

Προχωράμε και λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Για το λόγο αυτό είμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα μας που έχουν διαπιστευτεί και συνεχίζουν να εφαρμόζουν ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της ποιότητας σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ISO 9001:2015.

Πελάτες που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται

Μετάβαση στο περιεχόμενο